Hoorzittingen

hoorzitting-zingemNaar aanleiding van het onderzoek van een vrijwillige fusie tussen de gemeenten Kruishoutem en Zingem werden reeds drie hoorzittingen georganiseerd, één in Kruishoutem en twee in Zingem. Deze hoorzittingen werden bijgewoond door een 500-tal mensen.

Burgerforum

Momenteel zijn de besturen volop bezig met de voorbereiding van de fusie van beide gemeenten. Maar hoe vindt u zelf dat die nieuwe gemeente er zou moeten uitzien? Opzet is vanzelfsprekend dat u er als burger beter van wordt. Daarom gaan we graag met u in gesprek.

Kom en denk mee over de toekomst van Kruishoutem - Zingem tijdens het burgerforum op donderdagavond 4 mei 2017 om 19.30 u. in de Griffel in Zingem.

Het burgerforum zal worden begeleid door externe deskundigen. Zij zullen alle  inbreng  op een overzichtelijke manier samenvatten, zodat we er als besturen mee aan de slag kunnen.

Praktisch

  • Burgerforum fusie Kruishoutem-Zingem
  • Wanneer: donderdag 4 mei 2017,  onthaal vanaf 19.00 u., start om 19.30 u.
  • Waar: De Griffel, Ouwegemsesteenweg 90, Zingem.

We sluiten af met een hapje en een drankje.

Gelieve voor 27 april 2017 in te schrijven via vragen@fusiekz.be of telefonisch via 09 333 71 84. U ontvangt dan een week vooraf nog een herinnering met de laatste details.